29DESIRES ОТНОВО НА СЦЕНАТА НА SFW SS 2018

След успешното си участие като дебютант на сцената на Sofia Fashion Week AW 2017, българската дизайнерска марка 29DESIRES се завръща като утвърден участник за шоуто пролят-лято 2018.

Оставаме верени на стила си да създаваме дамски тоалети за поводи и модни облекла за ежедневието вече повече от 7 години. В шоуто тази година ще видите интерпретации в авторските ни десени на световната модна тенденция – животни и принтове на животински кожи.  Леопард, тигър, антилопа, заебра и змия са само част от нашите вдъхновения в щампи, които намигват закачливо към модерната жена, която иска да е всичко друго освен банална в избора си за деня. Градският спортен шик и удобство са също във фокуса на нашето шоу, защото сме запознати, че динамиката на живота налага на дамите да изглеждат безупречно навсякъде и по всяко време.

Лоялните ни последователи се връщат отново и отново към нашите колекции, защото знаят, че нашият модел на производство е бутиков и 100% затворен в рамките на ЕС, така че да им гарантира уникалност и качество без компромис.

Творческият ни екип работи неуморно, за да събере най-добрите вдъхновения от мистичния Изток и модерния Запад и да ги претвори в автентичния глас на марката. Именно това отличително звучене ни е спечелило много верни последователи – от звезди до жени с високи стандарти в модата. Можете да се запознаете с текущите ни колекции на www.29desires.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *