29DESIRES се качва на сцената на SFW AW 2017

От самото си създаване на 29 ноември 2011 г., българската модна марка 29DESIRES е устремена да създава забележителни тоалети за поводи и първокласно модно облекло за ежедневието, което се вписва в динамиката и взискателния начин на живот на съвременната модно-ориентирана градска жена.

За разлика от други марки за готово облекло, чийто фокус е количеството, нашият фокус е единствено в безупречното качество. За да можем да го гарантираме, ние сме създали бутиков модел на производство, което означава, че нашите изделия се произвеждат в традиционни шивашки ателиета. Всички наши дрехи са в ограничени серии, за да осигурят на нашите клиентки желаната оригиналност. Целият ни производствен процес – от дизайна на модела и десена, през избора на плата до самата опаковка на изделието е 100% затворен в рамките на ЕС.

Ние вярваме, че създаването на мода е много повече от чист естетически процес. То изисква и висока социална отговорност към посланието, което изпращаш на хората по света. Затова много често в създаването на авторските си десени правим интерпретация на символи от световното културно наследство като: японската вишна; китайския порцелан; арабското макраме; българската роза; тракийските съкровища; средиземноморската керамика; средновековната, ренесансова и неокласическа естетика в архитектурата и изкуството. Тези послания общуват на универсален език, който комбинира очарователното тайнство на Изтока и привлекателната модерност на Запада, за да оформи нашето собствено и различно звучене за света.

Днес 29DESIRES е призната дизайнерска марка в онлайн търговията, която определя модни тенденции в България и се радва на силна международна популярност. Нашата общност от стилни жени включва дами с отличен вкус и високи изисквания, а също и много звезди – популярни актриси, певици, водещи и модели.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *