Biliana Yotovska label за трети път на сцената на SFW

“Здравейте приятели, вълнувам се, че за трети пореден път ще взема участие в най-престижното модно събитие в България, а именно „Sofia Fashion week“!

Винаги съм твърдяла, че мотивацията може да се пробуди и от подходящия екип. Точно това създавам за Вас! Искам да се чувствате уверени, че може да постигате всичко! Тренирайте, грижете се за здравето си и бъдете смели. Експериментирайте с визията си по време на тренировка! Спортните сетове на “Biliana Yotovska label“ са очаквано секси, но класически и стилно поднесени.

Този сезон заложих на камуфлажа в три разновидности. Елегантно, спортно и удобно! Моята философия е много проста: стремя се да създавам уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт за Вас! Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в “Biliana Yotovska label“ всички погледи трябва да са приковани към Вас! Помислила съм и за най-малките детайли! Както знаете, колекциите ми са придружени и с необходимите аксесоари, за да бъде Вашият “сет” напълно завършен!

Този сезон “Biliana Yotovska label“ празнува 1 година от създаването си. Клиентите нисе множат, а за мен това е показателно за качеството на изделията, които предлагаме!

Разбира се на сцената на „Sofia Fashion week“ няма дя липсват изненади! Дефилето на “Biliana Yotovska label“ ще открият момчетата от е X-Energy Crew,невероятната Прея ще се включи с уникално вокално изпълнение! Традиционно ще заложа на спортните тела за представянето на колекция Есен-Зима 2018. На сцената за Вас ще дефилират момичетата от The Secret Garden show и разбира се моята половинка в живота – Димитър Димитров (Европейски и Световен шампион по културизъм).

С много труд и постоянство аз и екипът ми – #dreambibiteam успяхме да наложим “Biliana Yotovska label” като една от водещите лимитирани марки на българския пазар! Вие, нашите потребители, сте облечени в най-актуалните дизайни. Благодаря Ви, че избирате моя лейбъл!”

Биляна Йотовска

 

Biliana Yotovska label e лимитиран бранд, създаден от фитнес модела и Бикини-фитнес шампион – Биляна Йотовска.

За трети пореден път“BilianaYotovska label” ще вземе участие в най-престижното модно събитие в България, а именно „Sofia Fashion week“

Човек може да открие мотивация във всичко! “BilianaYotovska label” я пробужда със своите очаквано секси, но класически и стилно поднесени дизайни, с посланието да се грижим за себе си и да се чувстваме уверени!

Този сезон хит ще е камуфлажът! Елегантно, спорнто и удобно! Насладете се на цялата колекция, пожелайте я и се мотивирайте да постигате върхове!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *