Christian of Roma в света на модата и чудесата

Изящно Prêt A Porte шоу ще пренесе посетителите на SFW A/W 18 в красивата приказка на фризьорското изкуство

Предстои пети сезон, в който SFW и Christian of Roma ще си партнират в една незабравима седмица.  По традиция, компанията, която през тази година навършва четвърт-вековен юбилей, освен за бекстейджа, ще се погрижи и за пиршеството на красотата по време на есенното издание на SFW. Christian Of Roma 8 wonders Prêt A Porte show е спектакълът, с който най-изявените фризьори ще изненадат публиката в последната вечер на софийската модна седмица в края на септември.

Фризьорските шоу-програми са поантата на всяко издание на SFW. До сега на престижната сцена са се изявявали топ-стилистите Александър Филипов (Alfaparf), Владимир Атанасов  (Sexy Hair) и Асен Налбантов (Sexy Hair) в един незабравим спектакъл, в който уличната мода среща класическия Haute Couture. В последващото пролетно издание на атрактивния моден форум през 2017-а, коафьорът на президентската съпруга – Любен Николов, обра овациите на публиката с елегантно дефиле, което събра на една сцена най-популярните топ-модели. За да представят неговата  визия за тенденциите в косите на подиума, се качиха Наталия Гуркова, Милена Шаркова, Ирен Онтева,  Луиза Григорова и други.

Няколко месеца по-късно, специално за есенното издание на SFW, благодарение на Christian Of Roma, от Лос Анжелис пристигнаха топ артистите на L`ANZA Мат Суини и Джина Уоткинс. Звездата от NYFW, Мат Суини, е носител на най-престижните фризьорски награди NAHA. Той обра овациите на публиката с грандиозното шоу „Красота без граници”.

По-рано тази година, в рамките на пролетния SFW, по повод своя 25-годишен юбилей, Christian Of Roma подари на присъстващите единствено по рода си фризьорско мапинг шоу, осъществено за първи път в света! Спиращият дъха спектакъл разкри еволюцията на революцията на красотата. В ChRevolution минало, настояще и бъдеще се сляха в едно, за да обединят една епоха в България. Епохата на красотата!

Организатори, публика и гости на най-бляскавото модно събитие в столицата с нетърпение очакват изненадата, която екипът на Christian Of Roma е подготвил за есенното издание. Последната вечер на SFW ще бъде изцяло посветена на модата в косите. „Работим върху изумителен Prêt A Porte спектакъл, в който своите шоу програми са разработили най-изявените ни коафьори. Ще преоткриете света на прическите със стилистката, която може да изработи официална прическа със завързани очи. Ще се насладите на визията за тренда в косите от нашите фризьори, покорили световните сцени с таланта си. Кои са те, за сега, ще запазим в тайна, но с гордост можем да разкрием, че екипът на Alfafparf, България, ръководен от Александър Филипов, отново ще се грижи за ослепителната визия на всички модели, които ще видим на престижната сцена в зала EFE на хотел Маринела!” – споделиха от  Christian Of Roma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *