Desizo Monni представя специална селекция от новата си колекция Есен-зима 2018/19 на най-голямата българска модна сцена

През 2018г. Desizo Monni отпразнува 10 години от създаването си, за които успя да се утвърди като един от най-популярните брандове за мъжка мода в България. Марката е известна освен с високия клас мъжки костюми, изработени по италианска технология от висококачествени материи, но и с дизайнерските си колекции, които представя ежегодно пред публика, в т.ч. за пета поредна година на подиума на Sofia Fashion Week

Марката Десизо Монни с дизайнер Иван Гинчев представя специално селектирани аутфити от колекция есен/зима 2018-19,  създадена като отражение на случващата се в мъжката мода либерализация на мъжкия гардероб и „освобождаването“ от строгите й правила. Селекцията включва визии, вдъхновени от периода на Френската Революция, както и еклектични съчетания на съвременни мъжки костюми, ежедневни облекла в стил кежуъл лукс и елементи от т.нар. диско стил.

Основни материи, използвани в колекцията за сезон ЕЗ 2018/19 са меланж, букле, каре, релефни и структурни материи, и изкуствен астраган, създадени от най-големите тъкачници в Италия.

Марката представя и лимитирана серия принт – „DANCING SHOES“, вдъхновена от творчеството на художника Анди Уърхол и специалното му отношение към обувките, музиката и клубния живот.

Допълнение към серията е ексклузивна линия деним с лазерен принт с портрети на Мохамед Али от Уърхол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *