INSIDEUS & NARCOS на SFW AW 2017

УИНИКАЛНИ, ДРЪЗКИ И НЕПОВТОРИМИ – така може да определим дрехите на двата италиянски бранда INSIDEUS & NARCOS който ще може да видим на SFW AW 2017

 

LA HAINE INSIDE US – ОМРАЗАТА ВЪТРЕ В НАС

Тя е в нас! Скрита, неподвижна, сякаш спи!

Обикновено се събужда при раздяла, огорчение, печал… Никога не е имало раждане без болка! Тя се храни със себи си и расте непропорционално, причинявайки разкъсвания и рани далеч по-дълбоки и от тези, които са я задействали! Тя живее в нас, тя е в постоянна борба за пренебрегване на нашите добродетели. Това, разбира се, не трябва да ви плаши, предупреждението за нейното съществуване е единственото оръжие, чрез което човек може да избегне да бъде нейна жертва.

LA HAINE INSIDE US – Това е омраза. Емоция, която е част от генетичното наследство на всяко едно човешко същество. Уникално прозрение, позволило на творческия екип на компанията да пренесе концепцията на нова, непочтителна, смела и безкомпромисна колекция. Уникални образци, изследващи непубликувани процеси и подробности. Всички черни препокриващи се нюанси позволяват да зърнем най-новите технологични отпечатъци и задълбочено проучване на форми и тъкани, като започнем от памук и стигнем до кожа. Лъскавите, гланцирани дантели, шиповете и преобладаващото лого на всички елементи определят нова визия в мъжкото облекло!

NARCOS ORIGINAL BRAND

NARCOS Оriginal Brand се ражда от необходимостта да предаде култура, съставена от история и страст. В историческо време като това, наситеността на продуктите и доставките, NARCOS се превръща в улична концепция и е насочена към публиката, която не носи просто облекло, но нещо повече. Изследвания, стил, качество и култура. Това са горещите точки на NARCOS Оriginal Brand.

NARCOS  & LA HAINE INSIDE US може да намерите на www.insideus.eu и в магазина ни в СОФИЯ БУЛ.”ЧЕРНИ ВРЪХ’ ПАРАДАЙС МОЛ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *