Колекция на HeadKnot  есен 2018  „Философията и града“

За първи път на есенното издание на SFW ще бъде представен новият бранд HeadKnot –  мултифункционални кърпи за подсушаване на коса и аксесоари за глава.

Роден буквално в първите месеци на 2018 години брандът се основава на философията да провокира всяка жена да открие и изрази себе си чрез стил, цвят и уникалност, съчетани в  мултифункционални кърпи с широко приложение, носещи източен полъх.

Колекцията „Философията и града“ носи усещане за еклектика между урбанистичния дух съчетан с източна нежност и романтиката.

Колекцията е изцяло съобразена с тенденциите, които ще господстват в сезон 2018-2019.

Палитрата за сезона е комбинация между топли и земни тонове като гренадин, есенен клен, цвят портвайн. Достойно внимание се отделя и на два нюанса на синьото – тъмносин и синьо марина. Преливането между студените и топлите цветове става с помощта на златен лайм, а изисканите зелени нотки напомнят за  вечнозелените иглолистни гори, които не губят цвят дори  през есента и зимата.

Преподавателката по философия и дизайнер на бранда се е погрижила всяка клиентка да намери своя стил и да се почувства женствена и неповторима.

www.headknot.eu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *