Maniac отново ще разтърси сцената на SFW

„Maniac” е моден бранд, започващ своята интересна история през 1996 г. и имащ за основно вдъхновение изработката на мъжкия костюм във всичките му високи стандарти, както и съпътстващите го аксесоари. . Разполага с 1.500 кв.м. собствена производствена сграда с високотехнологично оборудване и представители в цяла България.

Нашето мото е: БЪДИ MANIAC – ОТДАЙ СЕ НА МАНИИТЕ СИ!
Маниакалната взискателност за перфектния аутфит, е в основата на концепцията на модния бранд Maniac, адресиращ своите разработки към мъжете, издигнали костюма в култ. Това са онези смели по отношение на външността си мъже, за които никой възел на вратовръзката не би ги смутил, още по-малко пък времето, необходимо за връзване на папийонката сутрин…
Ние, от MANIAC ще признаем – водим вещо мъжете към пристрастяване към перфектния външен вид и изразяване на индивидуалността, чрез изработката на костюми по поръчка. А знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко.


Наши клиенти са много известни личности и макар че сме специализирани в мъжкото облекло, дама с взискателен вкус, като Илиана Раева също ни се доверява за перфектната си визия.
В светлината на своя опит, Maniac съсредоточава усилия в създаването на идеалния мъжки костюм – за всички онези нелишени от церемониалност случаи, в които мъжът следва да се съобрази с предписанията на dress code или ексцентрични, провокативни облекла за мъже с характер, които искат да блеснат с особени решения и кройки.Като следваме правилото всяка година да лансираме нова колекция, в крак със световните брандове.

БЪДИ MANIAC – ОТДАЙ СЕ НА МАНИИТЕ СИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *