Модна къща BLiNK със специална колекция за SFW

Модна къща BLiNK отразява характерения творчески стил на талантливата млада дизайнерка Ради Лазарова. Нейният моден дебют е на сцената на Sofia Fashion Week пролет-лято 2018 с артистичната и изискана колекция Womanity. На предстоящото издание на седмицата на модата в София есен-зима 2018/2019 тя ще представи своята най-нова официална колекция.

Ради Лазарова е родена в Смолян, изучава моден дизайн във Варна и София и е второ поколение създатели на вълнуваща, романтична и оригинална визия на официални и сватбени тоалети.Нейните красиви модели бързо привлякоха вниманието на дами от светските, артистични и бизнес среди, които се доверяват на изтънчения вкус на младата дизайнерка за важни корпоративни и бизес събития, коктейли, както и за сватбени тържества, рождени дни, абитуриентски бал и при всеки повод или момент, когато жената би искала да изглежда единствена, завладяваща и неотразима.

На последния филмов фестивал в Кан Наталия Гуркова заяви впечатляващо присъствие, облечена с уникална рокля на модна къща BLiNK. За своя рожден ден Наталия Гуркова избра друга ослепителна рокля, в ултравиолетово лилаво, създадена също специално за нея от Ради Лазарова. Младата дизайнерка създаде и булчинска рокля за певицата Рени Гайтанджиева, вдъхновена от нейната огнена женственост. Бизнес дами се довериха на BLiNK също и за официални събития на КРИБ и Webit. Заедно с проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода Ради Лазарова беше специален гост и на събитие на Business Lady Club в хотел „Маринела“, където очарова гостите със стилно ревю. Моника Златева – изпълнителен директор на Business Lady Club и Мила Захариева, златен член на клуба също бяха облечени с красиви рокли на дизайнерката Ради Лазарова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимки:

  1. Ради Лазарова и манекени с нейни рокли на събитие на Business Lady Club / Фото: © Хайлайф
  2. Наталия Гуркова с рокля наBliNK на фестивала в Кан / Фото: Личен архив
  3. Моника Златева, Ради Лазарова, проф. Любомир Стойков и Мила Захариева (отляво на дясно)по време на събитие на Business Lady Club / Фото: © Хайлайф
  4. ПевицатаРени Гайтанджиева с булчинска рокля на Ради лазарова / Фото: © Биляна Карастоянова
  5. Аниела Цветкова с диамантена рокля на BliNK по време на Webit / Фото: Личен архив
  6. Официално събитие на КРИБ / Фото: Личен архив
  7. – 8. Ради Лазарова на Sofia Fashion Week SS 2018 / Фото: © Иван Йорданов
  8. – 26. Колекция Womanity на модна къща BliNK/ Фото: © ИвомирПешев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *