Най-добрите румънски блогърки идват на седмицата на модата в София

Те са Fabulous Мuses – Алина и Диана – първите блогърки от Румъния снимани за международни списания и първитe, които посещават редовно седмицата на модата в Милано, Париж, Ню Йорк, а сега идват в България, специално за седмицата на модата в София!

Fab Muse Alina & Fab Muse Diana или с други думи невероятните музи в румънския моден свят идват в България по покана на Code Fashion, за да присъстват на най-голямото и престижно модно събитие в страната – седмицата на модата в София, която ще се проведе между 27 и 30 март.

Най-добрите румънски блогърки имат свой сайт, който може да намерите тук.

Очарователните дами от съседната ни страна са едни от най-популярните личности там, уважавани, търсени и международно признати от дизайнери и модни критици. Те са първите блогърки, за които чужди списания са писали, включително изданията на VOGUE, Glamour, Cosmopolitan, ELLE, Harper’s Bazaar и много други.

Diana & Alina наричат себе си ,,невероятните музи”. Те са невероятните момичета на Румъния. В сайта им ще намерите статии за най-актуалните тенденции, най-добрата козметика, проектите им и истории за многобройните им пътешествия. Модерни и уверени жени между 18 и 45 редовно четат статиите във fabulousmuses.net.

Красавиците са първите румънски блогърки, които посещават седмиците на модата в Париж, Милано, Ню Йорк, а съвсем скоро, идват и на седмицата на модата в София.

Кой не би искал да получи съвети по стил лично от Диана и Алина? И това е възможно. Бляскавото дуо дава насоки за трендовете и идеи за стайлинга на всяка дама в предаването Vorbeste Lumea, излъчвано по румънския канал PROTV.

Като успешни блогърки #FabmuseAlina & #FabmuseDiana са следвани от хиляди в профилите си в Instagram и Facebook, а сайта им е посещаван стотици пъти. Благодарение на безпогрешния си начин на обличане, благодарение на интересните им визии и неподражаемия им характер, двете чаровници привличат вниманието на едни от най-популярните дизайнери и създават колаборации с тях. В биографията им влизат проекти с Giorgio Armani, Michael Kors, Calvin Klein, Chanel, Louis Vuitton, Alberta Ferretti, Tommy Hilfiger, Swarovski, Pandora, H&M, Next, Pinko, Pollini, Chaumet Paris, Vivetta, Murmur, Lulu Frost, Avon, MOO Piyasombatkul, Salar Milano, Barbara Bonner, AirFrance, кампании за Arushi Couture Dubai, Tel Aviv Designers, видеокампании като #MyAutumnPandora, #DisaronnowearsCavalli и много други.

 

Nina&Luna • #FabulousMuses #Fabuloasele #NinaRicci

A post shared by Diana Enciu (@fabmusediana) on

Като очаквано продължение в кариерата си, Алина и Диана основават и марката Fabtory, като чество създават колекции в колаборация с други дизайнери.

 

A post shared by Fabtory (@byfabtory) on

Истински музи!

За нас е чест да посрещнем прекрасната модна двойка, а вас очакваме да се присъедините към тях и седмицата на модата в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *