Най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода в България на сцената на SFW

29DESIRES е марка добре позната на българките в активна възраст, които търсят дрехи, вдъхновени от последните модни тенденции и същевременно уникални по един отличителен и запомнящ се начин. За трети пореден път брандът ще уважи любезната покана на домакините от SFW, за да представи есенно-зимната си колекция за 2018г.

В основния фокус на бранда е жената, която стои между модерния Запад и мистичния Изток и събира най-доброто от двете култури във визията си, за да покорява навред. Именно затова голяма част от авторските десени на 29DESIRES са посветени на универсални символи от световното културно наследство катояпонската вишна, китайския порцелан, арабското макраме, българската роза, тракийските съкровища, средиземноморската керамика, средновековната, ренесансова и неокласическа естетика в архитектурата и изкуството.

За шоуто през есен-зима брандът ще заложи на сезонни изделия в златисто-бежовата и тъмно синята гами: палта с миксирана техника и безупречна кройка, меки тонални плетива, тоалети за повод и без повод за динамичната градска жена. Както винаги всички изделия са изработени в лимитирани серии, в традиционни шивашки ателиета с цел високо качество и максимално внимание към детайла – от дизайна на модела и десена, през избора на плата до самата опаковка на изделието.

Дами с високи стандарти в модата и множество популярни личности в България залагат на марката за оригинална и неповторима визия. Брандът се популяризира изцяло онлайн на www.29desires.com вече повече от 6 години и заслужено се нарежда сред най-посещаваните модни страници в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *