Новото изкуство във виното: Friends Fun Wine на SFW AW 2017

Новото изкуство във виното: Вино с вкус на кафе в кен. Една оригинална и иновативна напитка, която комбинира любимото дневно питие с най-популярното вечерно

FRIENDS FUN WINE™ въвежда първото и единствено в света COFFEE-WINE™ в България

Всеки се нуждае от освежаване и сладки приказки с колеги или приятели. „Да се срещнем за по едно кафе? Или може би чаша вино за релаксация?“ Не можем да решим… Вече няма нужда да се двоумим, защото сега имаме възможност да се насладим и на двете заедно в един кен – Coffee-Wine™, благодарение на Friends Fun Wine™.


Американският винопроизводител Friends Beverage Group LLC, който създаде новата напитка, комбинирайки за първи път в света кафе и вино, навлезе на европейския пазар през България с българския си партньор Адвантис Ко ЕООД.
С Coffee-Wine™, Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Fun Wine“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ – The New Lifestyle Drink ™. Това е иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия.

Friends Fun Wine™ са нискоалкохолни (6% Alc/Vol), нискокалорични (само 75-94 кcal на чаша) леко шампанизирани вина в удобен, лесно преносим, 100% рециклируем и бързо охлаждащ се кен от 250 мл, равностоен на две чаши. Кеновете са със специално вътрешно покритие, което запазва вкуса.

Coffee-Wine™ предлагат нов и неповторим вкус, който трудно се описва, той трябва да се преживее. Coffee-Wine™ се представя в два варианта: от червен сорт грозде – Каберне Еспресо и от бял сорт грозде – Шардоне Капучино.

Колекцията на FRIENDS FUN WINE™ се допълва от Moscato Ягода, Moscato Праскова и Червена Сангрия.

Ще можете опитате всички вкусове на есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *