One & Only за първа година на SFW SS 2019 с участие в две вечери

One&Only е марка родена от простото убеждение: което луксозното плажно облекло може и трябва да бъде. Вярваме в създаването на уникални оригинални продукти, които започват с въпроса защо, а не какво.

В One&Only съчетаваме женственост, оригиналност и лукс, за да създадем колекция от луксозни плажни облекла, направени за тези, които искат да се откроят и да покажат себе си. Вярваме в стремежа към съвършенство и използване на най-добрите и най-нови технологии и материи, за да създадем луксозна колекция от плажни облекла, която повдига летвата, когато става въпрос за изработването на оригинални модни изявления.

One&Only е марка вдъхновена от столиците на лукса Монте Карло, Дубай, Москва, Париж и Лондон. Дизайнерът на бранда си е поставила за задача да променят начина, по който хората виждат плажното облекло.

 

“Ние не само вярваме в нарушаването на правилата в стил, но също така, че ако ще нарушите правилата, трябва да го направите със стил.”

Колекция 2019 Luxury Beachwear е в лимитирана серия достъпна за избрани, за тези които прегръщат нашия дух на поставяне на нови стандарти в лукса и елегантност.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *