Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, пет звездният хотел Маринела София, е сред емблематичните издания на град София. Разположен в най-зелената зона на столицата, хотелът разполага с панорама, от която можете да се насладите както на светлините на нощна София, така и на красотата на Витоша. Интериорът съчетава традицията и уют с иновативен и модерен дизайн. Гостите на хотел Маринела София имат на разположение шест изключителни ресторанта, няколко бара с богата уиски колекция, както и уединена вип зона. Едно от големите предимства на хотел Маринела е Exhibition Forum Events - най-модерната многофункционална зала на територията на София за провеждане на големи корпоративни събития, изложения, концерти, сватби, ревюта и балове. Залата разполага с всички удобства, като собствена кухня, перфектен сервиз и различни декори за събития и частни партита. Оборудвана е с най-висок клас професионално озвучаване и осветление, както и екип от професионалисти, които могат само да ви помогнат да изкарате добре. Хотел Маринела София е уникално за целия Балкански полуостров място, където всеки може да избяга от града, дори да се намира в самия му център. “Японската градина” е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. В спокойствието на сенките и, можете да се насладите и на огромно био-разнообразие от представители на растителния и животинския свят.

Code Fashion TV – Българският моден канал ! 

Code Fashion TV отразява само топ модните и VIP събития в България. Показва актуалните модни тенденции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности. Code Fashion TV е различната медия, която не прави компромиси в качеството на новини, отразяване на стойностни събития, брандове и личности. Медията показва ексклузивни кадри от топ модното събитие – Sofia Fashion Week през всичките му издания. Предаванията на модната телевизия са едни от най-актуалните, а лицата им предпочитани за водещи и гости на знакови събития в страната.

Code Fashion TV може да гледате в мрежата на Vivacom, Mtel & Blizoo, BulsatFusion  и още 15 оператора в страната, както и 24/7 в сайта :  www.codefashion.bg

www.codefashion.bg е специализираният портал за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и в него се представя най-интересното и актуалното от света на българската и световна мода и модния бизнес.