Повече дневни активности по време на Sofia Fashion Week AW 2017

Петото издание на Sofia Fashion Week вече е факт. Форумът, който изстреля София в календара на събитията на световните модни столици, ще организира още повече дневни активности за любителите на модата и тези, които са готови да преоткрият новата си любов в нея.
Организаторите от хотел Маринела, екипът на Code Fashion TV и партньорите, подготвят ежедневни малки ивенти на територията на най-посещавания хотел в София.Бутикови продукти, прически и грим от най-известните коафьори и гримьори на MAC и Chrisian of Roma, модна фотография и още вълнуващи изненади, са малка част от мащабното събитие. По време на предишните издания, гостите можеха да проследят и да се насладят на нестихващата работа по подготовката на вечерите, дизайнерите и моделите, само докато пият кафе с приятели на Sofia Fashion Street. Тази есен те направо ще бъдат въвлечени.

Собственикът на модна агенция Визаж, Евгения Калканджиева, ще събере на едно място всички български топ модни фотографи с изложба, която лично тя организира. Най-добрите модни кадри за пролет/лято и техните автори ще можете да видите в лоби бар “Сакура” на хотела от 26 септември до 29 септември.

Ще можете да се срещнете с любимите си модни блогъри, които ще бъдат преобразени в крак с новите модни тенденции за есен/зима 2017 година на място, на Sofia Fashion Street.
За любителите на изисканата обстановка и лукс, качествения саунд и модерна музика, екзотичните коктейли и здравословна храна, вратите на Street Lounge – Hotel Marinela ще бъдат отворени, за да могат да се потопят в съвременния градски оазис заедно със своите приятели и модни съмишленици.
Повече информация за бляскавите ревюта, специалните гости и активностите по време на Sofia Fashion Week AW 2017 можете да откриете в сайта на събитето www.sofiafashionweek.com  или официалните страници във Facebook и Instagram.

Модният форум ще протече в четири дни и вечери:
26.09 /вторник/ – вечер на българските марки и дизайнери и нови лица
27.09 /срядa/ – Haute Cоuture вечер с участието на български и световни марки и дизайнери
28.09 /четвъртък/ – вечер с ексклузивни ревюта на български брандове и световни гост дизайнери
29.09 /петък/ – гала вечер закриване с модно парти и модна програма от партньорите на събитието

Организатори : х-л Маринела и Code Fashion TV
Партньори : МА Визаж, ПР агенция “От игла до конец”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *