Sofia Fashion Week Spring/Summer 2018: Събитието на годината

Най-голямото модно събитие в България ще се проведе от 27 до 30 март. Седмицата на модата в София събира над 60 марки и дизайнери, световни модни експерти, баери, блогъри и най-известните личности в страната. Готови ли сте за новия сезон?  

Седмицата на модата в София се завръща с пълна сила за новия сезон. Над 60 модни марки и дизайнери, повече от 5000 гости, световни модни експерти, а тази година и специално присъствие от популярни блогъри и баери! В края на месец март ви очаква невероятно събитие в 4 вечери, провеждащи се на територията на любимия хотел Маринела, зала “EFE”.

Модната приказка ще започне на 27 март с представяне на български марки и дизайнери. Втората вечер, 28 март, ще бъде посветена на haute couture колекции, както на родни, така и на чужди марки. Продължаваме с вечер номер 3, на 29 март, когато гост дизайнери от чужбина ще представят моделите си за новия сезон. Накрая, през 4-та вечер, ще бъдете свидетели на ексклузивни ревюта на български и световни марки и дизайнери.

Седмицата на модата в София е събитие, привлекло вниманието на световни и родни медии. Над 45 модни и lifestyle издания в България се погрижиха да не пропуснат отразяването му. Sofia Fashion Week намери мястото си в модните страници на Duxe Magazine Paris, UfashON и Fashion TV! Бъдете сигурни, че и вие ще останете очаровани!

Тази година зала ”EFE” в 5 звездният хотел Маринела за пореден път ще бъде превърната в достойно място за грандиозно модно шоу благодарение на специалния декор, който… ще бъде изненада. Атрактивни изпълнения също ще бъдат част от преживяването.


Ексклузивни кадри от събитието зад кулисите и по време на ревютата може да намерите в официалната страница на Sofa Fashion Week в Instagram – @codefashiontv  и във Facebook,  както и на сайта www.sofiafashionweek.com, а първите репортажи, както от червения килим, така и по време на ревютата, гледайте по Code Fashion TV и онлайн на tv.codefashion.bg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *