Биляна Йотовска се качва отново на сцената на SFW с нова колекция

Биляна Йотовска ще вземе за втори път участие в най-престижното модно събитие за България – Sofia Fashion week!

Лице на лейбъла този сезон е прелестната Гери Дончева – ТВ водеща и miss Global‘2015! Именно тя ще открие дефилето, пременена с изящен бански! Да, с бански!
Биляна ще  ви изненада с първата за нейния лейбъл колекция “Бански”. Резултатите от тренировките заслужават да бъдат показани в точния бански! Колекция ще Вв плени с изключително свежи принтове.
Пролетната мотивация идва с подходящия екип! Бъдете смели и  експериментирайте с визията си по време на тренировка! Спортните сетове на “Biliana Yotovska label“ са традиционно секси и класически поднесени. Нейната философия е много проста: да създава уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт за Вас!
Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в комфортно облекло всички погледи трябва да са приковани към Вас! Биляна е помислила и за най-малките детайли! Всяка нейна колекция е придружена с необходимите аксесоари, за да бъде Вашият “комплект” напълно завършен!
За по-малко от половин година клиентите на нейния лейбъл са стотици. С много труд и постоянство тя и екипът #dreambibiteam успяват да наложат “Biliana Yotovska label” като една от водещите лимитирани марки на българския пазар!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *