BLiNK за първа година на SFW SS 2018

Дизайнерът Ради Лазарова пусна на пазара новия си бранд Blink. Моделите са предпочитани от дамите за всички важни събития: сватбени тържества, коктейли, рождени дни, абитуриентски бал и при всеки повод или момент, когато жената би искала да изглежда единствена, завладяваща и неотразима.

Колекцията „Womanity” е вдъхновена от независимата, дръзка и провокативна съвременна жена. Визията е вълнуваща, динамична и модерна. „Womanity” е новото лице на женствеността. Тя е портрет на жените, които са различни забележителни, уникални и различни.

Колекцията е изпълнена в актуалните цветови палитри Nude, Mocca, Blush, Gray, Burgundy, Royal Blue, Emerald Green&Black.

Изключително артистична и изискана, изпълнена от висококачествени ръчно нашити авторски дантели, ефирни и нежни материи като тюл и коприна, 3D флорални мотиви пера, блестящи акценти – кристали, перли, мъниста; актуални съчетания на цветове, които биха заинтригували и най-претенциозната дама. Част от моделите са 3 или 2 в 1 реализации, като по този начин се дава възможност на бъдещите притежателки да комбинират една дреха в различни варианти – сменяйки горна или долна част, да се получи съвсем нова, интересна и стилна визия.

За колекцията Womanity също са характерни прозрачните детайли, голи гърбове, дълбоки деколта, дантелени панели, различни женствени силуети и много бляскави акценти в уникална хармония.

За дизайнера:

Ради Лазарова е второ поколение създатели на вълнуващата, романтична и оригинална визия на сватбени и официални тоалети. А под марката BLiNK ще откриете нейния характерен творчески стил. Целта на дизайнера е да предложи на жената дреха, която да е стилна, запомняща се, висококачествена и създадена така, че да й отива напълно. В BLiNK творят висококвалифицирани конструктори на облекло, технолози, декоратори, моделиери и т.н. С трепет, много старание и любов към модата, те се стремят да създадат мечтанат за всяка дама рокля и да задоволят и най-изтънчения вкус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *