ХРИСТО ЧУЧЕВ ОТКРИВА ВТОРАТА ВЕЧЕР НА SFW SS 2018

Дизайнерът Христо Чучев ще открие haute couture вечерта на българските марки и дизайнери на 28 март (сряда). На сцената на Sofia Fashion Week SS 2018 той ще покаже  уникална сватбена колекция на Hristo Chuchev Design.

Преди броени дни дизайнерът получи най-авторитетната награда за мода в България – високото отличие на Академията за мода „Златна игла 2018“ в категория „Булчинска мода“. Специално за събитието той показа избрани предложения, едни от най-добрите си творения – сватбени рокли в различен стил, които издават най-характерното за дизайнерския му почерк.

Христо Чучев твори булчинска мода вече 10 години с отдаденост и висок професионализъм. Той винаги се стреми да налага нови дизайнерски решения по отношение на материи, кройки, цветове и детайли. За неговия разпознаваем стил са характерни красота, ефирност, лекота в обемните, удобство и комфорт. Христо Чучев е безкомпромисен в избора на висококачествени материи, към прецизната ръчна изработка и уникалните детайли. За него „хубавата рокля е като жената – изисква специално отношение, внимание, нежност и любов“.

Снимки:

  1. Дизайнерът Христо Чучев – Христо Чучев получи „Златна игла 2018“ в категория „Булчинска мода“.

Фото: © Хайлайф / От игла до конец

  1. Сватбена рокля на Христо Чучев, показана на Златна игла 2018.

Фото: © Антон Марков / От игла до конец

  1. Сватбена рокля на Христо Чучев, показана на Златна игла 2018.

Фото: © Хайлайф / От игла до конец

  1. – 9. Модели от сватбената колекция на Христо Чучев за лято 2017.

Фотограф: © Димитър Яков

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *