ROCCOBAROCCO за първи път на сцената на SFW SS 2018

ROCCOBAROCCO за първи път ще представи колекция на сцената на седмицата на модата в София, а съвсем скоро, нов магазин на марката отваря врати

Роко Бароко е един от най-известните италиански дизайнери, създател на луксозна италианска мода. Започва през 1963 година като асистент-дизайнер на Нино Черути, а няколко години по-късно отваря собствено ателие на “плаца Еспания” в Рим.

Постепенно маестрото добива голяма популярност и твори тоалети за Лайза Минели, Клаудия Кардинале, контеса Кларета Аугуста, Урсула Андерс и др., а ревютата му в последствие са откривани и закривани от най-известните топмодели в света, като Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Каролина Куркова, Аня Воскресенска. Тоалетите на марката – Roccobarocco са изцяло произведени в Италия във фабриката край Милано. Всяка година дизайнерът създава по 4 колекции, винаги тематични и се отличаващи се със стил и собствен почерк.

Марката разполага с 22 монобрандови бутика по света, сред които и новооткрития на Bridal Fashion в мол “Парадайс център”, 1 етаж, където се предлагат ексклузивни модели – 90% от тях в единични бройки и на най-добри цени, комплимент за красивите българки.

Заедно с тоалетите и аксесоарите на разположение са и парфюмите на бранда, които се предлагат ексклузивно в бутика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *