Стилисти от Sexy Hair ще ви превърнат във филмови звезди по време на Sofia Fashion Week A/W 2017 и Sofia Hair & Fashion Show

Двата фестивала ще се проведат в една и съща седмица

Най-чаканият моден форум Sofia Fashion Week A/W 2017 ще се проведе от 26-ти до 29-ти септември 2017-та в столичната зала EFE на Хотел Марнела. Веднага след това, на същото място на 30-ти септември започва XX-ия международен фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion Show. За първи път двете модния събития се провеждат в една и съща седмица.

Още в първия ден на Sofia Fashion Week A/W 2017, благодарение на Christian Of Roma професионалисти, любители и изкушени от фризьорското изкуство ще бъдат посрещнати на специален Sexy Hair щанд, оформен като филмово студио. Идеята затова е вдъхновена от партньорството на американския бранд с продуцентите на култовата тийн-лента „XIIА”, чиято премиера ще се състои на 15-ти септември. В епизодична роля във филма се появява Мария Кристиано, наследник на фамилия Кристиано. Тя в момента е студент в Istituto Europeo di Design, Милано.  Актрисите от филма Радина Кърджилова, Велислава Костадинова и Анелия Мангърова ще се превърнат в модели на водещите тенденции за коса, представени от топ-стилистите на Sexy Hair, Владимир Атанасов и Асен Налбантов. За радост на посетителите, на щанда на Sexy Hair младите надежди на българското фризьорство ще правят демонстрации във всички дни на SFW от 26-ти до 29-ти септември. Още на следващия ден, в събота започва Международния фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion Show, който тази година чества своя 20-ти юбилей и ще се проведе в двата дни на укиенда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *