Елена Лука ще представи юбилейна колекция за първи път на SFW

Това е старо – това е ново – това е Елена Лука X години след това. С авангардния и артистичен подход към модния дизайн, македонската модна къща “Елена Лука” поставя високи стандарти на местната модна сцена, но в същото време се приближава към световните модни тенденции и течения.

Като марка, която е на върха в продължение на 10 години, с юбилейната колекция “X” (Старо е – ново е – това е Елена Лука X години след това), тя прави възход за изключително важно десетилетие и за марката като такава, но и за македонската модна сцена.


Всяко от творенията има своето уникално място в модната история на “Елена Лука”. От използването на финни материали – като коприна, кадифе, най-изключителна дантела, сърма и т.н., до линии, които обхващат разнообразието на жените, модната къща реши да обедини всички стъпки, които направиха тази история и марка уникална.Със знак “Х”, който простира колекцията в различни форми, се подчертава юбилеят, в който модната къща е особено горда, тъй като това десетилетие на успешна работа е представяне на всички усилия на модната марка за уникален, безкомпромисен дизайн, в който индивидуализмът се признава като ръкопис на художника.


Сливането на новото и старото с нотка на авангард и лукс, обединяваща всички творения, отбелязва пътя към успеха на марката през последните години, но също така и ново начало, в което индивидуалността ще бъде запазена, както и специфичния художествен израз, който отличава модната къща и старанието да доближи световните продукти по-близо до всяка жена. Тази колекция е мост между това, което е изградила модната къща в творчески смисъл през годините, но и това, което все още не е последвало и което със сигурност ще я доближи до нова аудитория и до ново десетилетие, изтъкано с разпознаваем дизайн, изкуство и изисканост.

 

Фото: Елена Пандева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *