Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl на Sofia Fashion Street

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl ще имат свой щанд на Sofia Fashion Street и всеки ще може да си закупи чанта от новата колекция на бранда

The Company / За компанията

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl е създадена в Milan, от Alessandro Versace през 2001. С дългогодишния си дизайнерски опит в света на модата Alessandro Versace създаде концепция, доминирана от италианската елегантност, стил и качество. В днешно време Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl, продължавайки тази традиция и авангард, създава индивидуален стил на линии, форми и материали, следвайки съвременните тенденции и различните нужди на потребителите .

Our Mission / Мисия

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl се фокусира върху опазването на качеството във всички сфери на дейност на марката. Поддържа своята традиция и елегантност чрез непрекъснатото създаване и иновации в областта на модата и общите тенденции. Всяка стъпка в развитието на марката в компанията, но и в новите кооперации, се характеризира с предпазливо присъствие, за да се осигури качество без компромис.
Компанията определя насоките и изискванията на своите дейности, като подчертава и запазва несравнимата си марка.

Our Values / нашите ценности

Качество – Във всяка област на корпоративната дейност, качеството гарантира резултатите и крайния продукт, както и имиджа на компанията по целия свят.

Отчетност – Към марката, продуктите, потребителите.

Творчество – Непрекъснато изследване и наблюдение на международните тенденции и нужди на потребителите, с оригиналност и въображение за правилното използване на марката.

Предприемачество – чрез подходящи партньорства в целия свят водят до непрекъснато и стабилно развитие и развитие на марката.

Сега и в България, марката презентира своя он-лайн бутиков магазин за чантите си.

http://vqfashion.bg

Както и на facebook страницата им.

Дамските чанти 19V69 /предназначени за дами от 19 до 69 год. възраст/ се предлагат в избрани магазини в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *