CODE FIT® отново на сцената на SFW SS 2018

CODE FIT представя новата си колекция на седмицата на модата в София.

Даниела Тодорова е моден и спортен дизайнер, фитнес шампион и носителка на 27 корони в конкурси за красота. Като бивша състезателка по спортна гимнастика и акробатика, фитнес състезател и модел, спортувайки активно през почти целия си живот, тя започва да търси решение на проблема с избора на перфектното за нея спортно облекло. Желанието и е да отговаря на високите и изисквания, както за изключително качество, функционалност и комфорт, така и за уникален дизайн и неповторимост. Тъй като никъде не открива всичкинейни изисквания на едно място, решава да създаде свой бранд, който да притежава всички качества, за да може да спечели първо самата нея като клиент. Така през 2015г се ражда CODE FIT®един проект, чиято единствена цел е да създава уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт за една перфектна тренировка.

Максималист във всичко, с което се занимава, не прави изключение и със своя спортен бранд. Лично следи отблизо всеки един етап от производството – от идеята за даден модел, през разработката на кройки и дизайни, до впечатленията на всеки един клиент. Прототип на всеки един продукт първо тества самата тя при своите тренировки и само ако е абсолютно удовлетворена от него, едва тогава го пуска в производство.

 

Колекциите, които разработва са лимитирани, защото държи на уникалността на всеки един човек. Предлага нови модели достатъчно често, за да поддържа нестихващ интереса на последователите сиЗа моделите си използва изключително и само техно- материи от водещи италиански и испански производители, утвърдени в производството на платове за спорт. Ултра меки, дишащи, антипилингови, стягащи, бързосъхнещи, те осигуряват пълна функционалност и комфорт за всеки един спортуващ. Тъй като опазването на околната среда е сред нейните основни приоритети, използва Eco LYCRA® и рециклиран полиестер за повечето от моделите си. Колекциите и се отличават с перфектна линия, максимален комфорт и запомнящи се дизайни. 

За краткото време, откакто спортната и линия е на пазара, успява да се наложи като безспорен фаворит в спортните среди и предпочитана марка сред спортуващите в над 15 Европейски страни. Само две години след стартирането си CODE FIT® се превръща в любимо име на хиляди спортуващи в Австрия, Белгия, Дания, Холандия, Германия, Испания, Италия, Гърция, Румъния, Македония, Швейцария, Англия, Норвегия, Финландия, Швеция, САЩ и много други страни. С безупречния си качествен контрол и уникалност на дизайните си успява да очарова свикналите на високо качество европейци и те се влюбват в нейните модели!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *