Magama с авангардно шоу на SFW AW 2018

Хидеказу Хаяши и Кен Янг директно от Япония с авангардно шоу с прически за българската марка професиалани бои за коса Kadiffe

Двамата виртуози на авангардния стил в прическите ще представят за първи път на сцената на SFW източната магия ефектно съчетана с кадифената красота!

Хидеказу Хаяши е част от творческия екип на Sebastian Professional Азия. Започва работата си с марката в Япония преди 35 години и до ден днешен не спира да се развива, да обикаля света, носейки вдъхновението за артистичност и различност изразявайки своите иде в авангардни и съвършено изваяни прически. На сцената ще му партнира неговия колега от Sebastian Professional Кен Янг. Шоуто в типичен японски стил ще покаже фината и детайлна изработка на косите на 6-те модела в различни причудливи форми, за които успешно са използвани продуктите на българската професионална боя за коса Kadiffe.

Линията KADIFFE съдържа 6 лимитирани продукта, които гарантират луксозно и неповторимо изживяване в грижата за вашата коса. В центъра на вниманието попада новата боя за коса KADIFFE, предпочитана за работа от все повече и повече фризьори и техните клиенти. Боята е нискоамонячна, обогатена със 100% арганово масло, което я прави подходяща за клиенти с по-чувствителен скалп, такива, преминали химиотерапия, и бременни. Богатството на боята от 91 цвята позволява безброй комбинации, които могат да удовлетворят и най-капризните клиенти. Линията предлага още подхранващ шампоан за сухи, дехидратирани и увредени коси, който в комбинация с аргановата терапия от луксозната серия KADIFFE може да възстанови дори и най-сухите коси само с няколко нанасяния. Това се дължи на богатия състав на продуктите, които съдържат в себе си едно безценно течно злато, а именно 100% студенопресовано арганово масло. За цялостно освежаване на косата и скалпа линията предлага шампоан Ice-cool, който съдържа ментов елемент, който освежава и стимулира скалпа, предотвратява косопада, оставя косата мека, жизнена и блестяща.

През Октомври колекцията с цветове на KADIFFE ще ни изкуши с нещо ароматно и сладко. Новите 9 цвята с аромат на кафе ще ни предложат натурални и нежни шоколадови отенъци, на които всяка дама може да се наслади. KADIFFE Chocolate ще е нежното изкушение през есента! Опитайте го!

[0][0]
[1][0]
[2][0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *