Новия български бранд AMARI® за първи път на сцената на SFW SS 2018

,,Луксът е състояние на ума и сетивно преживяване.”

 

,,Винаги съм се стремяла да следвам един основен принцип в живота си: Най- доброто или нищо! Вярвам, че упехът е неизбежен, когато твориш с любов, даваш максимума от себе си и работиш с най- добрите професионалисти във всяка една област. С новия ми моден бранд AMARI® отново се постарах всичко да е на изключително високо ниво. От характерните за стила ми елегантни силуети и женствени линии, до атрактивните дизайнерски принтове и безупречната изработка на моделите. Финален щрих към класната AMARI® визия добавят изящните ръчно изработени бижута, създадени специално за всеки един от моделите ми.


Не случайно избрах за лице на AMARI
® признатата за Мис България на всички времена, невероятната Наталия Гуркова. Жена с излъчване на кралица! Символ на класа, стил и изисканост! Не само блестящ модел, но и изключителна личност, която вдъхна живот на моите модели и ги представи по забележителен начин.

Вярвам, че модният ми бранд AMARI® ще последва успеха на CODE FIT® и ще се превърне в новата любима марка на всички изискани дами, не само в  България, но и в световен мащаб!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *